Paragnost Daan Akkerman

Van een consult mag u het volgende verwachten

Via helderziende, mediamieke waarnemingen (stemmen, intuïtie en beelden uit de geesteswereld) wordt u een uur lang geholpen. Een intakegesprek voortijds is niet nodig, daar uw verschijning als zodanig al voldoende zegt over de reden van uw komst. U hoeft niet bang te zijn dat u informatie krijgt die u niet aankan de geestelijke wereld geeft namelijk altijd dat door wat u moet weten op dat moment. Door een aura en chakra reading wordt aan de hand van uw aura en de chakra's informatie afgelezen hetgeen informatie geeft voor uw toekomstinvulling en tevens verduidelijking geeft over uw levensweg, zogezegd uw karma, vanuit vorige levens. Indien gewenst kunt u foto's meenemen van mensen waarover u vragen hebt aangaande uzelf.

De informatie die u krijgt
Een aura en chakra reading, informatie over uw gids, informatie over en van overleden dierbaren, informatie over uw levensdoel, informatie over uw vorig leven, informatie over dat wat nu voor u actueel is en over uw toekomst. Soms krijgt u ook informatie over uw gezondheid, met goede tips uit de geestelijke wereld waar u op kunt letten.

Opnemen consult
Indien u dat wenst mag het consult opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Honorarium
Het honorarium van een consult bedraagt voor een consult € 100,00 contant, dit is inclusief 21% btw, verzekeringen en kantoorkosten.

Afspraak maken voor het maken van afspraken, zie menu hierboven Contact. U kunt ook mailen, vermeld dan uw adres en telefoonnummer dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd, u kunt ook mailen daanakkerman@icloud.com

Begeleiding
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee Groningen. Hij geeft consulten (in Amsterdam, Klarenbeek en stad Groningen) Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd. U kunt voor persoonlijke begeleiding afspraken maken met Daan Akkerman.

Van een consult begeleiding mag u het volgende verwachten
Als u kiest voor begeleiding door Daan Akkerman voor het meester worden van uw problemen op uw levenspad, zal Daan u met het volgende kunnen helpen: - budgetteren
- omgaan met agressie van u zelf maar ook van anderen
- sociale contacten aangaan en onderhouden, met u, naar voor u moeilijke situaties gaan op lokatie en u daarin begeleiden
- het doorspreken van achterliggende sociale problemen met uw leefomgeving en natuurlijk al dat waarin u vindt dat u ook daarin begeleiding nodig hebt.
Indien u dat wenst mag het consult begeleiding opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Locaties consulten in Groningen, Amsterdam en Klarenbeek (nabij Apeldoorn)


Groningen

Nieuw adres
Hereplein 3 is centraal in het hartje van de stad Groningen gelegen, met alle mogelijkheden tot parkeren in één van de twee parkeergarages nog geen 200 meter verderop. Ook stopt de bus schuin tegenover het pand. Het centraal station is op nog geen vijf minuten loopafstand. Ideaal dus.

Groningen

Amsterdam

  • 0653104794
  • Marnixstraat 130H
    1015 WX Amsterdam (Jordaan)

Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

Consult aanvragen

Consulten weer mogelijk
Doordat de beperkingen als gevolg van het corona-virus versoepeld zijn, is het boeken van een consult weer mogelijk.

Enkele restricties
Wanneer u langskomt is er een aantal veranderingen om rekening mee te houden:
• Door de corona-maatregelen moet ik u vragen om op de afgesproken tijdstip binnen te komen. Indien u eerder aankomt kunt u bijvoorbeeld in uw auto wachten.
• Helaas kan ik u geen drinken aanbieden, maar u kunt wel gebruik maken van het toilet. Raak zo min mogelijk oppervlakken aan.
• De handen schudden is niet mogelijk en we moeten anderhalf meter afstand van elkaar houden. Gelukkig is dat in mijn praktijk goed te doen. Als helderziende kan ik mijn beroep uitstekend zonder fysiek contact uitoefenen.

Afspreken
Een consult kan van persoon-tot-persoon op een van de drie locaties, of u kiest voor een Skype-gesprek achter uw pc.
• Op locatie
Met een emailberichtje kunt u uw voorkeur voor een of meer datums en tijdstippen doorgeven. Ook kunt u kort aangeven, maar niet verplicht, wat u graag besproken zou willen zien. Vermeld s.v.p. uw naam en telefoonnummer, dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd.
Klik hier om uw afspraak d.m.v. een emailbericht te regelen.
U kunt ook met 06 5310 4794 bellen of Whatsapp gebruiken.
• Met Skype
Voeg dan Daan Akkerman als contactpersoon aan uw adressen/ contacten toe en maak voor het Skype consult het bedrag van € 100,- op de ING rekening IBAN NL56 INGB 0751 1192 88 (BIC INGBNL2A) over.

Bevestiging
Na uw aanvraag wordt het gewenste consult (als regel) met enkele werkdagen van onze kant bevestigd.Iliomare

In de praktijk van Daan Akkerman worden diverse homeopathische producten van Illiomare gebruikt.