Paragnost Daan Akkerman

Van een consult mag u het volgende verwachten:

Via helderziende, mediamieke waarnemingen (stemmen, intuïtie en beelden uit de geesteswereld) wordt u een uur lang geholpen. Een intakegesprek voortijds is niet nodig, daar uw verschijning als zodanig al voldoende zegt over de reden van uw komst. U hoeft niet bang te zijn dat u informatie krijgt die u niet aankan de geestelijke wereld geeft namelijk altijd dat door wat u moet weten op dat moment. Door een aura en chakra reading wordt aan de hand van uw aura en de chakra's informatie afgelezen hetgeen informatie geeft voor uw toekomstinvulling en tevens verduidelijking geeft over uw levensweg, zogezegd uw karma, vanuit vorige levens. Indien gewenst kunt u foto's meenemen van mensen waarover u vragen hebt aangaande uzelf. 


De informatie die u krijgt is: 

Een aura en chakra reading, informatie over uw gids, informatie over en van overleden dierbaren, informatie over uw levensdoel, informatie over uw vorig leven, informatie over dat wat nu voor u actueel is en over uw toekomst. Soms krijgt u ook informatie over uw gezondheid, met goede tips uit de geestelijke wereld waar u op kunt letten. 


Opnemen consult:

Indien u dat wenst mag het consult opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.


Honorarium 

Het honorarium van een consult bedraagt voor een consult € 100,00 contant, dit is inclusief 21% btw, verzekeringen en kantoorkosten. Van een consult kunt u desgewenst een kwitantie krijgen. Voor alle therapieën betaald u € 80,00 contant, incl. btw, kantoorkosten en verzekeringen. Ook hiervan kunt u een kwitantie krijgen. Afspraak maken voor het maken van afspraken kan gebeld worden met Westerlee, zie menu hierboven Contact. U kunt ook mailen, vermeld dan uw adres en telefoonnummer dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd, u kunt ook mailen daanakkerman@icloud.com


Begeleiding

Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen), waar hij nog steeds woonachtig is en zijn praktijk als uitoefent. (ook in Amsterdam, Wageningen en stad Groningen) Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd. U kunt voor persoonlijke begeleiding afspraken maken met Daan Akkerman. 


Van een consult begeleiding mag u het volgende verwachten: 

Als u kiest voor begeleiding door Daan Akkerman voor het meester worden van uw problemen op uw levenspad, zal Daan u kunnen helpen met het volgende, budgetteren, omgaan met agressie van u zelf maar ook van anderen, sociale contacten aangaan en onderhouden, met u, naar voor u moeilijke situaties gaan op lokatie en u daarin begeleiden, het doorspreken van achterliggende sociale problemen met uw leef omgeving en natuurlijk al dat waarin u vindt dat u ook daarin begeleiding nodig bent. Indien u dat wenst mag het consult begeleiding opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Locaties consulten

Contact

 • Westerlee
 • 0653104794
 • Veenweg 24
  9678 TL Westerlee

Contact

 • Groningen
 • 0653104794
 • Siersteenlaan 426 - 3 (1e etage)
  9743 Groningen

Contact

 • Amsterdam
 • 0653104794
 • Gerrit van den Boschpad 9
  1011 JW Amsterdam

Contact

 • Apeldoorn
 • 0653104794
 • Arnhemseweg 271
  7333 NB Apeldoorn

Consult aanvragen

Iliomare

In de praktijk van Daan Akkerman worden de volgende homeopathische producten gebruikt:

Iliomare