Paragnost Daan Akkerman


Esoterisch Genootschap

Lezingen en trancesessies

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.

De thema’s hebben soms dezelfde titels als eerdere lezingen die Daan heeft gehouden maar zijn van een andere inhoud en mag men zien als een vervolg op eerder gehouden thema’s. Deze worden het komende seizoen gehouden in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam. Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie. Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Bij een aantal lezingen is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie

Informatie
www.daanakkerman.nl
daanakkerman@icloud.com
+31(0)6-53104794