Paragnost Daan Akkerman

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Beste vrienden
Wat gaat de tijd toch snel, we zijn alweer in het begin van ‘seizoen 2019’ met lezingen en uitgave van de Par Lanto.

Uitnodiging
Via deze weg wil ik jullie uitnodigen om deel te nemen aan deze boeiende lezingen in het voorjaar van 2019. Voor de komende maanden in 2019 zijn er ook hernieuwde thema’s bijgekomen, zoals: “Het nieuwe genezen, orgaan donor Ja of Nee?” in februari, “Mini cursus mediumschap” in maart en “Wie is mijn Bescherm Engel of Gids?” in april.
We horen van sommige mensen die in de voorgaande jaren de lezingen regelmatig bezochten, dat ze niet meer naar de lezingen komen omdat er geen nieuwe thema’s meer bijkomen, zo in de trant, van we hebben het allemaal al eens gehoord, het is zeker zo dat soms informatie herhaald wordt, maar er komt ook steeds weer nieuwe geactualiseerde informatie bij en dan is het toch jammer dat u nou net die speciale boeiende informatie mist.
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn en Amsterdam.
Ook de sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is toch fijn om met gelijk gestemden van gedachten te wisselen?

Al deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.

Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.

Bij een aantal lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur
Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie.

Informatie
www.daanakkerman.nl
daanakkerman@icloud.com
+31 (0)6 5310 4794

Datums

GRONINGEN

wo 13 februari 2019 – Orgaandonor Ja of Nee

wo 13 maart 2019 – Mini cursus mediumschap
wo 10 april 2019 – Wie is mijn Bescherm Engel of Gids

LEEUWARDEN

vr 15 februari 2019 – Orgaandonor Ja of Nee
vr 15 maart 2019 – Mini cursus mediumschap
vr 19 april 2019 – Wie is mijn Bescherm Engel of Gids

APELDOORN
wo 27 februari 2019 – Orgaandonor Ja of Nee

wo 27 maart 2019 – Mini cursus mediumschap
wo 24 april 2019 – Wie is mijn Bescherm Engel of Gids

AMSTERDAM
do 28 februari 2019 – Orgaandonor Ja of Nee

wo 29 maart 2019 – Mini cursus mediumschap
wo 26 april 2019 – Wie is mijn Bescherm Engel of Gids

_______________________________________________________

Lezingen

Februari 2019
Het nieuwe genezen, orgaandonor Ja of Nee?

Na de uitgave, van het boek “Ziekte, Karma de weg naar Genezing” door het EsoterischGenootschap is de visie op de relatie tussen karma, genezing en orgaan transplantatie in een geheel ander licht komen te staan.
In de deze lezing zal Daan vertellen over ervaringen door mensen met orgaan-transplantatie c.q. donatie. en dat vooral in het licht van karma. Want is karma ver-erfbaar via een orgaan donatie? En hoe zit het dan met de orgaan ontvanger? Is de een na orgaan transplantatie en stukje karma kwijt? En heeft de gedoneerde dan na orgaantransplantatie een stukje karma geërfd van de orgaandonateur? Wat is het nieuwe genezen? Hierin wordt uitgegaan van het idee dat alles een oorzaak heeft ofwel gerelateerd is aan de wet van karma. Zodat ziekte ons iets wil vertellen over waarom en waardoor de mens ziek is geworden, het nieuwe genezen gaat ervan uit, dat we met inzicht, energetisch werk maar ook met middelen zoals, bioresonantie, quantum healing, reiki en aura en chakra healing heel veel kunnen bereiken. Als we maar aan de oorzaken willen werken, hoe dit allemaal in zijn werk gaat daar zal Daan in deze boeiende lezing uitgebreid op ingaan.

Maart
Mini cursus mediumschap

In deze boeiende lezing zal Daan Akkerman uit de doeken doen hoe het mediumschap werkt dit vanuit eigen ervaring. En dat in ieder mens latent het paranormale schuilt, maar dat de meeste mensen, niet weten hoe men dat kan bereiken.
Hij zal tevens laten zien hoe iedereen in feite zelf medium is en dit ook al gebruikt!
Veel mensen doen alles als toeval af en zien daar niets paranormaals achter, doch als men dit uitzoekt dan is het helemaal niet toevallig maar in de wetmatigheid der waarschijnlijkheid een unicum.
Ofwel buiten-normaal ook wel para-normaal.
Hoe iedereen kan leren meer op zich zelf te vertrouwen, zal Daan in een korte maar doeltreffende meditatie in de zaal met de aanwezigen oefenen.

April
Wie is mijn Bescherm Engel of Gids?

Volgens de lichtwezens van de Witte Broederschap en de meester Lanto, heeft ieder
mens een gids, ook wel een beschermengel genoemd. Dan komen al snel de vragen bij ons
op: ‘Wat kan een gids voor ons doen?’, en ‘Hoe kan ik in contact komen met mijn gids?’,
‘Waar komen de beschermengelen vandaan en wat kunnen zij voor ons doen of
voor moeder aarde? ’
Vanzelfsprekend heeft ook het ‘vragenteam’ van het Esoterisch Genootschap deze vragen aan de lichtwezens van de Witte Broederschap gesteld. We kregen prachtige, diepgaande antwoorden over hoe wij als mensen in contact kunnen komen met onze gidsen, waar de engelen vandaan komen en wat hun verschillende taken in het universum zijn.
 Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra-meditatie, daarna de lezing en na de pauze om ± 21.30 uur voldoende gelegenheid tot dialoog.

Locatie Groningen

 • Multifunctioneel centrum 'MFC De Wijert/Helpman" – www.mfcgroningen.nl
 • 050 527 5407 

 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Locatie Leeuwarden

 • Odd Fellowhuis – www.frisialoge.nl
 • 06 5310 4794
 • Emmakade 48
  8933 AT Leeuwarden

Locatie Apeldoorn

 • Source of Light – www.source-of-light.nl
 • 06 5310 4794
 • Amersfoortseweg 1
  7313 AA Apeldoorn

Locatie Amsterdam

 • De Oase – www.oasestichting.nl
 • 020 625 1812
 • Vrolikstraat 281
  1091 VC Amsterdam