Paragnost Daan Akkerman

Lezing februari 2017 

“Orgaan Donor Ja of Nee?”

Over Daan Akkerman 

De internationaal bekende paragnost Daan Akkerman geeft al sinds 1981 consulten in binnen- en buitenland en sinds 1985 cursussen over aura, chakra-healing en Tarot numerologie en Kabbala, in deze lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring. Deze avonden zal Daan Akkerman voorzitter van het Esoterisch Genootschap in vragen beantwoorden, over het te houden thema, van de aanwezigen.  Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee (Groningen), waar hij nog steeds woonachtig is en zijn praktijk als paragnost uitoefent. Als kind al zag hij entiteiten en had ook andere paranormale ervaringen. 

Hij was er zich niet van bewust dat anderen dit niet zagen. Ook deed hij toen al spontaan voorspellingen die eigenlijk altijd uitkwamen. Deze gave heeft hij benut en verdiept. Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd. Naast zijn werk als paragnost is Daan Akkerman ook trance-medium voor het Esoterisch Genootschap en geeft voor deze stichting ook diverse boeiende lezingen.


Deze lezingen hebben soms dezelfde titels als eerdere lezingen die Daan eerder heeft gehouden maar zijn van een andere inhoud en mag men zien als een vervolg op eerder gehouden thema’s. Deze worden het komende seizoen gehouden in de volgende plaatsen: Groningen, Leeuwarden, Apeldoorn, Amsterdam en Langenboom (bij Mill NB) 


Deze bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.


Daan zal vertellen over hetgeen de Meesters van het licht hebben gezegd in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven. Natuurlijk is er na de pauze ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of hierover vragen te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het belooft een boeiende avond te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.


Bij een aantal lezingen is onze boekentafel aanwezig met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie. Aanvang 20.00 uur, zaal open 19.30 uur 

Entree € 10,00 inclusief één welkomstconsumptie Informatie:

daanakkerman@icloud.com www.daanakkerman.nl Tel. 0597-421204 of 06-53104794

Februari 2016

“Orgaandonor ja of nee?”

Daan Akkerman geeft een boeiende lezing over de gevolgen van en omtrent orgaan donatie, hij zal ook ingaan op ervaringen die hij via zijn jarenlange praktijk heeft met cliënten.


Er worden regelmatig door de overheid gefinancierde campagnes georganiseerd om meer orgaandonoren te krijgen. Opvallend hierin is dat degene die orgaandonatie mogelijk moet maken in al die campagnes ontbreekt: de donor. Er is inmiddels gebleken dat een hersendode niet dood is en dat sommigen zelfs met een juiste behandeling weer ‘teruggebracht’ kunnen worden.


Na de uitgave van het boek “Ziekte, Karma de weg
naar Genezing” door het Esoterisch Genootschap is de visie op de relatie tussen karma en orgaan transplantatie via orgaan donatie in een geheel ander licht komen te staan. In de deze lezing zal Daan vertellen over ervaringen door mensen met orgaan transplantatie c.q. donatie en dat vooral in het licht van karma. Want is karma ver-erfbaar via een orgaan donatie? En hoe zit het dan met de orgaan donateur? Is die na orgaan transplantatie en stukje karma kwijt? En heeft de gedoneerde dan na orgaantransplantatie een stukje karma geërfd van de orgaandonateur? Op deze en soortgelijke thema’s zal Daan in deze boeiende lezing ingaan.


Locaties (Alle lezingen aanvang 20.00 uur zaal open 19.30 uur)

Contact

 • Groningen - Multifunctioneel centrum
 • 0653104794
 • PC Hooftlaan 1
  9721 JM Groningen

Contact

 • Leeuwarden - Odd Fellowhuis
 • 0653104794
 • Emmakade 48
  8933 AT Leeuwarden

Contact

 • Apeldoorn - Stilstaan bij Bewegen
 • 0653104794
 • Arnhemseweg 271
  7333NB Apeldoorn

Contact

 • Amsterdam - Centrum de Oase (nieuwe locatie)
 • 0653104794
 • Vrolikstraat 281I
  1091 VC Amsterdam

Data

GRONINGEN

8 februari 2017

LEEUWARDEN

17 februari 2017

APELDOORN

22 februari 2017 

AMSTERDAM

24 februari  2017