Paragnost Daan Akkerman

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Beste lezer,
Via deze weg wil ik jou en anderen uitnodigen om aan een aantal boeiende lezingen deel te nemen.

Wanneer en waar
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden en Klarenbeek (nabij Apeldoorn). De sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is steeds fijn om met gelijkgestemden van gedachten te kunnen wisselen. Lees verder hiernaast over de thema’s van de lezingen en over de datums.

De avonden
De bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal over hetgeen de Meesters van het Licht in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven hebben gezegd vertellen. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of daar vragen over te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ongeveer 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.
Bij de lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang
Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
Lezing: 20.00 uur
Entree: € 10,00

Over Daan
Sinds 1985 geeft internationaal paragnost en trancemedium Daan Akkerman lezingen over allerlei esoterische thema’s in zowel Nederland als in Duitsland. Daarnaast is Daan voorzitter van het Esoterisch Genootschap.
Naast de vele trancesessies/lezingen geeft Daan ook workshops “Tarot en numerologie”, “Aura, chakra & healing” en “Dromen, symboliek en intuïtieve ontwikkeling”.

–––––– Graag tot ziens.
–––––– Met vriendelijke groet,
–––––– namens stichting Esoterisch Genootschap,
–––––– Daan Akkerman

Contact
Site: www.esoterischgenootschap.nl
E-mail: daanakkerman@icloud.com
Mobiel: +31 (0)6 5310 4794

AGENDA LEZINGEN

Voorzichtig proberen wij (Esoterisch Genootschap) weer de lezingen op te pakken zonder dat wij de bezoekers in gevaar willen brengen door besmetting met het Covid-19 virus, ook willen wij beantwoorden aan de maatregelen die de regering stelt, niet omdat wij zo volgzaam zijn, maar juist zodat wij in de toekomst ook lezingen en bijeenkomsten kunnen blijven organiseren en niet een ‘verboden’ organisatie worden die zich niet aan de wettelijke soms onzin-regels heeft gehouden.

Alle bezoekers van de lezingen wordt gevraagd zich van te voren aan te melden, via email info@esoterischgenootschap.nl of telefoon nr. 06 53 10 47 94 op volgorde van binnenkomst zullen wij dan de reserveringen aannemen.


Datums

GRONINGEN
woensdag 8 febr. 2023

LEEUWARDEN
vrijdag 17 febr. 2023

APELDOORN – KLARENBEEK
woensdag 22 febr. 2023

AMSTERDAM
vrijdag 24 febr. 2023

Adressen
Voor de locaties, zie hier rechts naast.

Reageren

Als u voor mij een vraag of verzoek heeft, vul dan s.v.p. onderstaande blokjes in (zie Invullen), klik daarna op het vierkantje bij "Ik ben geen robot", en klik vervolgens op Versturen.
Ik neem zo snel als dat kan contact met u op.

_________________________________________________________

Invullen

Locatie Amsterdam

Locatie Leeuwarden

Locatie Groningen

Apeldoorn – Klarenbeek

  • Jo-choaching - www.jo-coaching.nl
  • 06 5264 3400
  • Hanekerweg 15
    7381 AM Klarenbeek