Paragnost Daan Akkerman

Van een consult mag u het volgende verwachten

Via helderziende, mediamieke waarnemingen (stemmen, intuïtie en beelden uit de geesteswereld) wordt u een uur lang geholpen. Een intakegesprek voortijds is niet nodig, daar uw verschijning als zodanig al voldoende zegt over de reden van uw komst. U hoeft niet bang te zijn dat u informatie krijgt die u niet aankan de geestelijke wereld geeft namelijk altijd dat door wat u moet weten op dat moment. Door een aura en chakra reading wordt aan de hand van uw aura en de chakra's informatie afgelezen hetgeen informatie geeft voor uw toekomstinvulling en tevens verduidelijking geeft over uw levensweg, zogezegd uw karma, vanuit vorige levens. Indien gewenst kunt u foto's meenemen van mensen waarover u vragen hebt aangaande uzelf.

De informatie die u krijgt
Een aura en chakra reading, informatie over uw gids, informatie over en van overleden dierbaren, informatie over uw levensdoel, informatie over uw vorig leven, informatie over dat wat nu voor u actueel is en over uw toekomst. Soms krijgt u ook informatie over uw gezondheid, met goede tips uit de geestelijke wereld waar u op kunt letten.

Opnemen consult
Indien u dat wenst mag het consult opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Honorarium
Het honorarium van een consult bedraagt voor een consult € 100,00 contant, dit is inclusief 21% btw, verzekeringen en kantoorkosten.

Afspraak maken voor het maken van afspraken, zie menu hierboven Contact. U kunt ook mailen, vermeld dan uw adres en telefoonnummer dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd, u kunt ook mailen daanakkerman@icloud.com

Begeleiding
Daan Akkerman is geboren en getogen te Westerlee Groningen. Hij geeft consulten (in Amsterdam, Klarenbeek en stad Groningen) Vele mensen zijn inmiddels bij hem op consult geweest. Mensen uit alle rangen en standen en uit vele landen hebben hem geraadpleegd. U kunt voor persoonlijke begeleiding afspraken maken met Daan Akkerman.

Van een consult begeleiding mag u het volgende verwachten
Als u kiest voor begeleiding door Daan Akkerman voor het meester worden van uw problemen op uw levenspad, zal Daan u met het volgende kunnen helpen: - budgetteren
- omgaan met agressie van u zelf maar ook van anderen
- sociale contacten aangaan en onderhouden, met u, naar voor u moeilijke situaties mee gaan op lokatie en u daarin begeleiden
- het doorspreken van achterliggende sociale problemen met uw leefomgeving en natuurlijk al dat waarin u vindt dat u ook daarin begeleiding nodig hebt.
Indien u dat wenst mag het consult begeleiding opgenomen worden. Hiervoor dient u zelf opnameapparatuur mee te nemen (mp3 speler, dicteerapparaat of telefoon met voice recorder). Thuis kunt u dan in alle rust het consult beluisteren. Indien u naar aanleiding van het consult nog vragen heeft kunt u altijd bellen of mailen.

Locaties consulten in Groningen, Amsterdam en Klarenbeek (nabij Apeldoorn)


Groningen

Nieuw adres
Hereplein 3 is centraal in het hartje van de stad Groningen gelegen, met alle mogelijkheden tot parkeren in één van de twee parkeergarages nog geen 200 meter verderop. Ook stopt de bus schuin tegenover het pand. Het centraal station is op nog geen vijf minuten loopafstand. Ideaal dus.

Groningen

Amsterdam

  • 0653104794
  • Marnixstraat 130H
    1015 WX Amsterdam (Jordaan)

Klarenbeek (nabij Apeldoorn)

Voorzichtig proberen wij weer de lezingen op te pakken zonder dat wij de bezoekers in gevaar willen brengen door besmetting met het Covid-19 virus, ook willen wij beantwoorden aan de maatregelen die de regering stelt, niet omdat wij zo volgzaam zijn, maar juist zodat wij in de toekomst ook lezingen en bijeenkomsten kunnen blijven organiseren en niet een ‘verboden’ organisatie worden die zich niet aan de wettelijke normen heeft gehouden.

Alle bezoekers van de lezingen wordt gevraagd zich van te voren aan te melden, via email info@esoterischgenootschap.nl of telefoon nr. 06 53 10 47 94 op volgorde van binnenkomst zullen wij dan de reserveringen aannemen. Door de wettelijke 1.5 meter afstand zal de zaal eerder vol zijn dan anders daardoor zullen de aantal zitplaatsen gelimiteerd zijn.

Data:

GRONINGEN


wo. 15 sept. 2021   

wo. 13 okt. 2021

wo. 10 nov. 2021


LEEUWARDEN


vr. 17 sept. 2021

vr. 15 okt. 2021

vr. 19 nov. 202


APELDOORN KLARENBEEK

wo. 29 sept. 2021

wo. 27 okt. 2021

wo. 24 nov. 2021

LOCATIES:

GRONINGEN

‘MFC De Wijert/Helpman’

P. C. Hooftlaan 1

9721 JM Groningen

050 5275407
www.mfcgroningen.nl


LEEUWARDEN

‘Odd Fellowhuis’
Emmakade ZZ 48
8933 AT Leeuwarden

www.frisialoge.nl


KLARENBEEK

‘Jo-Coaching’

Hanekerweg 15

7381 AM Klarenbeek

06 52643400

06 53104794

September

“Ziekte, Karma of de weg naar Genezing”

Waarom worden mensen ziek? Hoe kan het dat sommige mensen al met ziektes geboren worden? Waarom wordt de ene mens ziek, terwijl hij of zij “gezond” leeft en de ander die “ongezond” leeft niet? Is ziekte een straf of boete? Of wil het ziek zijn ons iets vertellen? Wij hebben niet voor niets zoveel gezegden zoals; “Hij heeft te veel op zijn schouders genomen”, “Het ligt mij als een steen op de maag”, “Het ging mij door merg en been” etc.

Nu actueel het Covid-19 virus over de aarde waart vragen ook veel mensen zich af, waarom de een daarvan wel ziek wordt en de ander niet, is er nog een ander ‘geestelijk’ component wat relateert aan deze virus en het ziek worden daarvan en in welke mate men ziek wordt? Ook daarover gaat deze lezing, de Meesters van het licht hadden in 1996 al voorspeld dat er vele pandemieën over de wereld zouden gaan in de vorm van virussen door de mens gemaakt, om in de wereld economische oorlogen te voeren! Vele vragen over de zin van ziekte, zijn gesteld in de trance sessies met de Lichtwezens van de Witte Broederschap o.a. aan meester Lanto, uit de diepgaande antwoorden blijkt dat de mens over karmische informatie beschikt en dat onze levenshouding is afgedrukt in het causaal (oorzakelijk) gebied van de aura. Kunnen we weer (ge)heel(d) worden, als lichaam en geest weer in balans zijn? Op deze vragen en veel meer zal Daan ingaan in zijn boeiende lezing, natuurlijk is er ook veel gelegenheid tot vragen en opmerkingen van uw zijde. Het thema gaat vooraf door de “grote aanroep” en een meditatie op gericht op het openen van de chakra’s en het versterken van de aura en een “aarde” meditatie doormiddel van een boomvisualisatie. Het beloofd weer een interessante avond te worden, met na de pauze gelegenheid tot dialoog....


Oktober

”Dromen, en hun Symboliek”


In deze interessante lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als ‘droom- en symboliek duider’ en wordt u wegwijs gemaakt in de mystieke wereld van de eeuwenoude symboliek van dromen.


Er wordt vooral aandacht besteed aan de zogenaamde ‘hallen der lering’, waar mensen in uittredingen onderricht krijgen van de engelen en lichtwezens en hij legt uit waarom dit verschijnsel steeds meer toeneemt. Daan geeft in de lezing tevens uitleg over de verschillende vormen van dromen, zoals bijvoorbeeld voorspellende dromen en over wat er schuilgaat achter de z.g. verwerkingsdroom en of angstdromen (nachtmerries) ook betekenis hebben.


Ook geeft hij graag uitleg over uw specifieke droom. Het belooft weer een boeiende avond te worden met voorafgaand aan de lezing een aura- en chakra meditatie. Na de pauze, om ca. 21.30 uur, is er ruim gelegenheid tot dialoog.


November

”Predestinatie staat alles al vast?”

volgens de Meesters van het Licht

Het Aquarius tijdperk is begonnen, wij zien hoe snel de wereld zich veranderd, precies zoals de Meesters van de Witte Broederschap als sinds decennia voorspellen. Het is niet alleen stoffelijk wat zich veranderd maar vooral ook energetisch, steeds meer super-sensitieve mensen uiten zich, het paranormale is al heel normaal, nieuwe-tijdskinderen en karma/reïncarnatie zijn totaal ingeburgerde begrippen geworden.

Maar hoe gaat het verder, hoe gaat de mensheid verder op het pad van de nieuwe tijd, hierop geeft Daan Akkerman in deze lezing antwoord en zal verhalen over dat wat de geestelijke wereld hierover heeft gezegd. We zien in de gehele wereld, ook in het klimaat allerlei veranderingen, doch ook in religies, economie, politiek, wetten en regels. Daan zal ook ingaan op de meest recente voorspellingen die de Meesters van het Licht voor de mensheid hebben gegeven. Het lijkt soms of alles al is voorbestemd maar is dat wel zo?

Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.


Enkel bij aanmelding svp max. 30 personen 0653104794Lijn

ContactConsult aanvragen

Consulten weer mogelijk
Doordat de beperkingen als gevolg van het corona-virus versoepeld zijn, is het boeken van een consult weer mogelijk.

Enkele restricties
Wanneer u langskomt is er een aantal veranderingen om rekening mee te houden:
• Door de corona-maatregelen moet ik u vragen om op de afgesproken tijdstip binnen te komen. Indien u eerder aankomt kunt u bijvoorbeeld in uw auto wachten.
• Helaas kan ik u geen drinken aanbieden, maar u kunt wel gebruik maken van het toilet. Raak zo min mogelijk oppervlakken aan.
• De handen schudden is niet mogelijk en we moeten anderhalf meter afstand van elkaar houden. Gelukkig is dat in mijn praktijk goed te doen. Als helderziende kan ik mijn beroep uitstekend zonder fysiek contact uitoefenen.

Afspreken
Een consult kan van persoon-tot-persoon op een van de drie locaties, of u kiest voor een Skype-gesprek achter uw pc.
• Op locatie
Met een emailberichtje kunt u uw voorkeur voor een of meer datums en tijdstippen doorgeven. Ook kunt u kort aangeven, maar niet verplicht, wat u graag besproken zou willen zien. Vermeld s.v.p. uw naam en telefoonnummer, dan wordt er zo snel mogelijk gereageerd.
Klik hier om uw afspraak d.m.v. een emailbericht te regelen.
U kunt ook met 06 5310 4794 bellen of Whatsapp gebruiken.
• Met Skype
Voeg dan Daan Akkerman als contactpersoon aan uw adressen/ contacten toe en maak voor het Skype consult het bedrag van € 100,- op de ING rekening IBAN NL56 INGB 0751 1192 88 (BIC INGBNL2A) over.

Bevestiging
Na uw aanvraag wordt het gewenste consult (als regel) met enkele werkdagen van onze kant bevestigd.Iliomare

In de praktijk van Daan Akkerman worden diverse homeopathische producten van Illiomare gebruikt.