Paragnost Daan Akkerman

Esoterisch Genootschap

Lezingen

Beste lezer,
Via deze weg wil ik jou en anderen uitnodigen om aan een aantal boeiende lezingen deel te nemen.

Wanneer en waar
De locaties zijn Groningen, Leeuwarden en Klarenbeek (nabij Apeldoorn). De sfeer en de meditatie en dialoog zijn volgens ons meer dan de moeite waard om mee te maken, het is steeds fijn om met gelijkgestemden van gedachten te kunnen wisselen. Lees verder hiernaast over de thema’s van de lezingen en over de datums.

De avonden
De bijeenkomsten staan onder leiding van Daan Akkerman. Tijdens deze avonden worden oude kosmische wetmatigheden vanuit een ander perspectief bekeken. Door de meditatie ligt het accent op de groepsenergie, zodat ook anderen door uw kennis en uitstraling de kans krijgen zich te verdiepen in de esoterie.
Daan zal over hetgeen de Meesters van het Licht in de talloze diep trance sessies die hij heeft gegeven hebben gezegd vertellen. Na de pauze is er ook gelegenheid uw eigen ervaringen te delen of daar vragen over te stellen en Daan zal ook zeker ingaan op vragen over het thema. Het beloven weer boeiende avonden te worden met vooraf een aura- en chakra meditatie. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ongeveer 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.
Alle avonden van het Esoterisch Genootschap zijn zogenaamde verdiepingsavonden, d.w.z. avonden met meditatie en behandeling van een speciaal thema.
Bij de lezingen is onze boekentafel met een uitgebreide selectie esoterische boeken voor verdere inspiratie aanwezig.

Aanvang
Inloop: 19.30 uur met koffie/thee
Lezing: 20.00 uur
Entree: € 10,00

Over Daan
Sinds 1985 geeft internationaal paragnost en trancemedium Daan Akkerman lezingen over allerlei esoterische thema’s in zowel Nederland als in Duitsland. Daarnaast is Daan voorzitter van het Esoterisch Genootschap.
Naast de vele trancesessies/lezingen geeft Daan ook workshops “Tarot en numerologie”, “Aura, chakra & healing” en “Dromen, symboliek en intuïtieve ontwikkeling”.

––––––Graag tot ziens.
––––––Met vriendelijke groet,
––––––namens stichting Esoterisch Genootschap,
––––––Daan Akkerman

Contact
Site: www.esoterischgenootschap.nl
E-mail: daanakkerman@icloud.com
Mobiel: +31 (0)6 5310 4794

Ontmoetingen

Voorzichtig proberen wij weer de lezingen op te pakken zonder dat wij de bezoekers in gevaar willen brengen door besmetting met het Covid-19 virus, ook willen wij beantwoorden aan de maatregelen die de regering stelt, niet omdat wij zo volgzaam zijn, maar juist zodat wij in de toekomst ook lezingen en bijeenkomsten kunnen blijven organiseren en niet een ‘verboden’ organisatie worden die zich niet aan de wettelijke normen heeft gehouden.
Alle bezoekers van de lezingen wordt gevraagd zich van te voren aan te melden, via email info@esoterischgenootschap.nl of telefoonnummer 06 5310 4794, op volgorde van binnenkomst zullen wij dan de reserveringen aannemen. Door de wettelijke 1.5 meter afstand zal de zaal eerder vol zijn dan anders daardoor zullen de aantal zitplaatsen gelimiteerd zijn.


Datums
Herfst 2021

GRONINGEN
wo. 15 sep. – Ziekte, Karma of de weg naar Genezing
wo. 13 okt. – Dromen en hun Symboliek
wo. 10 nov. – Predestinatie: staat alles al vast?

LEEUWARDEN

vr. 17 sep. – Ziekte, Karma of de weg naar Genezing
vr. 15 okt. – Dromen en hun Symboliek
vr. 19 nov. – Predestinatie: staat alles al vast?

APELDOORN – KLARENBEEK
wo. 29 sep. – Ziekte, Karma of de weg naar Genezing
wo. 27 okt. – Dromen en hun Symboliek
wo. 24 nov. – Predestinatie: staat alles al vast?


Lezingen

September
“Ziekte, Karma of de weg naar Genezing”

Waarom worden mensen ziek? Hoe kan het dat sommige mensen al met ziektes geboren worden? Waarom wordt de ene mens ziek, terwijl hij of zij “gezond” leeft en de ander die “ongezond” leeft niet? Is ziekte een straf of boete? Of wil het ziek zijn ons iets vertellen? Wij hebben niet voor niets zoveel gezegden zoals; “Hij heeft te veel op zijn schouders genomen”, “Het ligt mij als een steen op de maag”, “Het ging mij door merg en been” etc..
Nu actueel het Covid-19 virus over de aarde waart vragen ook veel mensen zich af, waarom de een daarvan wel ziek wordt en de ander niet, is er nog een ander ‘geestelijk’ component wat relateert aan deze virus en het ziek worden daarvan en in welke mate men ziek wordt? Ook daarover gaat deze lezing, de Meesters van het licht hadden in 1996 al voorspeld dat er vele pandemieën over de wereld zouden gaan in de vorm van virussen door de mens gemaakt, om in de wereld economische oorlogen te voeren! Vele vragen over de zin van ziekte, zijn gesteld in de trance sessies met de Lichtwezens van de Witte Broederschap o.a. aan meester Lanto, uit de diepgaande antwoorden blijkt dat de mens over karmische informatie beschikt en dat onze levenshouding is afgedrukt in het causaal (oorzakelijk) gebied van de aura. Kunnen we weer (ge)heel(d) worden, als lichaam en geest weer in balans zijn? Op deze vragen en veel meer zal Daan ingaan in zijn boeiende lezing, natuurlijk is er ook veel gelegenheid tot vragen en opmerkingen van uw zijde. Het thema gaat vooraf door de “grote aanroep” en een meditatie op gericht op het openen van de chakra’s en het versterken van de aura en een “aarde” meditatie doormiddel van een boomvisualisatie.
• Het beloofd weer een interessante avond te worden, met na de pauze gelegenheid tot dialoog....

Oktober
”Dromen en hun Symboliek”

In deze interessante lezing put Daan uit zijn jarenlange ervaring als ‘droom- en symboliek duider’ en wordt u wegwijs gemaakt in de mystieke wereld van de eeuwenoude symboliek van dromen.
Er wordt vooral aandacht besteed aan de zogenaamde ‘hallen der lering’, waar mensen in uittredingen onderricht krijgen van de engelen en lichtwezens en hij legt uit waarom dit verschijnsel steeds meer toeneemt. Daan geeft in de lezing tevens uitleg over de verschillende vormen van dromen, zoals bijvoorbeeld voorspellende dromen en over wat er schuilgaat achter de z.g. verwerkingsdroom en of angstdromen (nachtmerries) ook betekenis hebben. Ook geeft hij graag uitleg over uw specifieke droom.
• Het belooft weer een boeiende avond te worden met voorafgaand aan de lezing een aura- en chakra meditatie. Na de pauze, om ca. 21.30 uur, is er ruim gelegenheid tot dialoog.

November
”Predestinatie staat alles al vast?”

Volgens de Meesters van het Licht
Het Aquarius tijdperk is begonnen, wij zien hoe snel de wereld zich veranderd, precies zoals de Meesters van de Witte Broederschap als sinds decennia voorspellen. Het is niet alleen stoffelijk wat zich veranderd maar vooral ook energetisch, steeds meer super-sensitieve mensen uiten zich, het paranormale is al heel normaal, nieuwe-tijdskinderen en karma/reïncarnatie zijn totaal ingeburgerde begrippen geworden.
Maar hoe gaat het verder, hoe gaat de mensheid verder op het pad van de nieuwe tijd, hierop geeft Daan Akkerman in deze lezing antwoord en zal verhalen over dat wat de geestelijke wereld hierover heeft gezegd. We zien in de gehele wereld, ook in het klimaat allerlei veranderingen, doch ook in religies, economie, politiek, wetten en regels. Daan zal ook ingaan op de meest recente voorspellingen die de Meesters van het Licht voor de mensheid hebben gegeven. Het lijkt soms of alles al is voorbestemd maar is dat wel zo?
• Het belooft weer een spannende avond te worden met veel inspiratie tot spirituele verdieping met vooraf een aura- en chakra meditatie.. Daarna volgt de lezing en na de pauze, om ± 21.30 uur is er voldoende gelegenheid tot dialoog.


Enkel bij aanmelding svp max. 30 personen 0653104794


Reageren

Als u voor mij een vraag of verzoek heeft, vul dan s.v.p. onderstaande blokjes in (zie Invullen), klik daarna op het vierkantje bij "Ik ben geen robot", en klik vervolgens op Versturen.
Ik neem zo snel als dat kan contact met u op.

Invullen

_________________________________________________________

Locatie Amsterdam

Locatie Leeuwarden

Locatie Groningen

Apeldoorn – Klarenbeek

  • Jo-choaching - www.jo-coaching.nl
  • 06 5264 3400
  • Hanekerweg 15
    7381 AM Klarenbeek